Noticies

Gave presenta la nova tarifa catàleg 2013

10 December 2012

Imatge de la nova tarifa catleg Gave 2013

Els presentem en aquesta edició un nombre significatiu de novetats.
Entre els productes dirigits a quadres de companyia es presenta un nou relé de supervisió i control juntament amb noves opcions i accessoris en els commutadors per comandament i senyalització.

L'oferta de seccionament sota càrrega en entorns difícils s'amplia amb nous productes classificats contra el foc i una nova gamma de seccionadors per als ambients higiènics del sector alimentari i farmacèutic.

La línia d'equips de bombament s'amplia amb una nova gamma de control per cosinus de φ incloent models amb display digital per monitoritzar la bomba i el procés.

El capítol de senyalització industrial incorpora una nova línia de columnes lluminoses que destaquen per utilitzar la tecnologia led en un sistema modular de molt fàcil instal·lació.

El compromís de Gave amb l'Eficiència energètica queda patent amb el gran nombre de novetats relacionades. Els packs Retrofit estan dirigits a la gestió de l'energia en instal · lacions ja existents, les energies renovables incorporen una oferta completa de productes per a la protecció fotovoltaica certificats UL, i el vehicle elèctric és protagonista amb la incorporació d'una àmplia oferta en components i punts de recàrrega.