Noticies

Celebració 75 aniversari Gave Electro

27 June 2019

El passat 15 de juny Gave Electro va reunir a tota la seva plantilla i representants comercials amb motiu de la commemoració dels 75 anys de la fundació de l'empresa. L'acte de celebració va tenir lloc en un entorn privilegiat a la Masia Can Ribas de Montbui a la població de Bigues.

Durant la gala, el Sr. Lluís Garriga, nét del fundador, va detallar la història de l'empresa als moments claus que l'han convertit en un referent del sector i també va destacar la gran projecció de futur que li atorga estar en un dels segments més dinamics de l'economia. Un futur ple de reptes com la digitalització i el canvi de model energètic on Gave hi ha estat present aprofitant l'experiència especialista i capacitat d'innovació del seu equip humà"

L'acte de celebració també va comptar amb un emotiu moment amb l'entrega d'obsequis als treballadorss amb més de 20 anys a la companyia com agraiment al seu esforç i compromis. Al mateix temps, enllaçat amb els valors econologics i de sostenibilitat de l'empresaes va entregar un arbre a la familia fundadora per plantar en record d'aquest especial aniversari.