Noticies

Convenció de representants de vendes

05 June 2018

Convenci de representants de vendes

Els passats 24 i 25 de Maig Gave Electro va celebrar la convenció comercial de la seva força de representants de vendes.

Després d'una valoració inicial de l'evolució de les vendes de l'any marcades per una progressió en consonància amb la tendència del mercat, es va procedir a una anàlisi en profunditat de les diferents gammes de producte, destacant la molt bona progressió de la marca Grässlin incorporada durant el any passat. Els productes de prestigi en control del temps s'han vist reforçats pel llançament de l'interruptor horari Talent Smart que permet la programació a distància mitjançant dispositius mòbils.

La nova gamma de controls de nivell va tenir també un protagonisme destacat. La incorporació de les últimes tecnologies en disseny i components ha permès desenvolupar una nova generació amb noves funcionalitats en els productes ja existents i nous models per a necessitats específiques del control i bombament de líquids.

La convenció també va tenir els seus moments lúdics destacant la visita a una de les cerveseries artesanals pioneres a Espanya on vam poder aprendre el procés d'elaboració de cervesa i descobrir un món de sabors i olors.