Noticies

Gave presenta la nova tarifa catàleg 2016

11 January 2016

Nova tarifa catleg 2016

Els presentem la nova tarifa catàleg 2016 de Gave plena d'importants novetats.

Aquesta edició destaca per la presentació de GEMAT, una nova marca creada per Gave per donar resposta a les exigències dels instal·ladors davant les seves necessitats de seguretat i fiabilitat en els productes d'instal·lació. Tota l'experiència i saber fer acumulats per Gave recollits en una marca que garanteix la millor qualitat en els productes de cablejat, connexionat i eines de treball.

En els capítols GEMAT destaquen els nous connectors per a vehicle elèctric, les noves referències en l'oferta de cinta aïllant i la completa renovació de la gamma d'eines Klauke Mini, amb les noves bateries de càrrega ràpida, les millores ergonòmiques en mànecs i una major maniobrabilitat per la seva grandària i pes reduïts.

La gamma d'interruptors i commutadors lluminosos s'expandeix enormement amb la incorporació de dues noves mides i la creació d'un nou model d'il·luminació per senyal, tota una revolució per al món del disseny de maquinària.

Els commutadors LD incorporen els models bypass especialment útils per al manteniment de SAIs i variadors de freqüència.

En el capítol Solartec destaca la incorporació dels interruptors motoritzats PV que permeten desconnectar i aïllar de manera remota instal·lacions PV en cas de fallada.

En l'apartat de control de nivell s'incorporen els pressòstats mecànics, de molt fàcil regulació, que podem associar amb els relés d'alternança així com als equips de bombeig.

La tarifa entra en vigor el dia 1 de febrer 2016 i pot consultar-se a les principals bases de dades del sector o descarregar directament des www.gave.com en format xls o pdf.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.