Noticies

Gave presenta la nova tarifa catàleg 2015

19 December 2014

Nova tarifa catleg 2015

Els presentem l'edició 2015 de la tarifa Gave que incorpora un nombre important de novetats.

Els nous interruptors i commutadors lluminosos creen una nova categoria de producte que revoluciona el disseny del quadre elèctric.

En el capítol Solartec destaca la incorporació d'una gamma completa de productes a 1500VDC.

L'apartat de commutacions i transferències es renova extensivament amb nous models de commutadors motoritzats, nous controladors i nous models de transferència.

A l'apartat de control de nivell afegeix un nou sensor de nivell contra inundacions combinable amb tots els controls de nivell HN.

El capítol de control de xarxes s'amplia la gamma relés de supervisió de xarxa programables i es llança un nou sistema modular de mesura i supervisió de la instal·lació elèctrica que inclou mòduls de control, sensors de mesura i mòduls de comunicació sense fil.

El capítol de cablejat incorpora nous models d'empalmaments ràpids i bosses de gel bicomponent per a aïllament de caixes d'entroncament. També s'incorporen les brides UV amb resistència incrementada a la intempèrie.

Finalment en el capítol d'eines es presenta la nova EK50ML una eina electromecànica única en el seu gènere. També s'incorporen els punxons SppedPunch, el nou sistema de punxonat fins a tres vegades més veloç que el sistema clàssic.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.