Noticies

Gave presenta la nova tarifa catàleg 2014

10 December 2013

Els presentem l'edició de la tarifa 2014 que coincideix amb el 70 aniversari de la creació de l'empresa i que com de costum presenta un nombre significatiu de novetats.

La gamma de commutadors de comandament i senyalització s'amplia amb els innovadors models de senyalització led bicolor.

En l'apartat de control de nivell afegeix una nova versió del flotador per a aigües residuals que integra una llum multiled d'alta lluminositat per instal·lacions amb poca lluminositat . També s'incorpora un interruptor de nivell magnètic per instal·lacions d'espai reduït.

La gamma d'equips de bombeig incorpora els equips per dues bombes amb entrada addicional per flotador que activa una sortida per a alarma.

El capítol de control de xarxes s'ofereix el nou analitzador de xarxes compacte de muntatge 72x72 segons les mesures més habituals del mercat.

En el capítol de cablejat es produeix el llançament d'una gamma completa de brides amb un sistema de doble llengüeta inox per a aplicacions altament exigents.

Finalment en el capítol d'eines es presenta una de les innovacions en premsat de terminals, la nova EKM60ID-L, una eina electrohidràulica extremadament lleugera que permet el punxonat sense l'ús de matrius.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.