Noticies

Nou Catàleg-tarifa 2019

28 March 2019

Imatge del catleg 2019

Presentem la nova tarifa catàleg 2019 de Gave, una eina imprescindible pel professional de l'electricitat on podrà trobar la informació essencial dels productes que aporten solucions a les seves necessitats.

Aquesta tarifa destaca la nova gamma de quadres modulars per a connexió fotovoltaica dirigida al mercat d'autoconsum, una gamma adaptada a la recent normativa i que destaca per la seva gran facilitat d'instal·lació. En el camp de la generació fotovoltaica també destaca l'oferta de fusibles i portafusibles PV fins a 1500DC.

Els instal·ladors de climatització poden gaudir d'una extensió de la gamma d'interruptors de seguretat IS amb noves referències que incorporen contactes auxiliars d'origen.

La nova generació de controls de nivell incrementa la seguretat de les noves instal·lacions que incorporen models de nivell amb relé d'alarma independent del control principal. La gamma de boies per aigües residuals també s'estén amb la incorporació de la sèrie BRA de boies amb cable superflexibles.

En el capítol de controls per l'eficiència energètica la gamma Talento Smart incorpora el model LAN que permet controla els interruptors horaris des de qualsevol ordinador

Per les aplicacions de maquinària i automatismes s'incorporen els voltímetres digitals en format pilot i una gama extensiva de comptahores i comptaimpulsos tan analògics com digitals.

La tarifa entra en vigor l'1 d'abril 2019 i pot consultar-se a les principals bases de dades del sector o descarregar directament des de www.gave.com en format .xls o .pdf.

Pot descarregar l'arxiu en format pdf aquí.